top of page

 Inspiration

I Ung Mosaik ønsker vi at være et ressourcecenter med inspiration for vores lokalforeninger.

Nedenfor finder du en voksende samling af spændende ressourcer, arbejdsgrene, uddannelser og kurser.

Vi inspirerer hinanden!

Har du et forslag til et koncept/aktivitet, som du har haft succes med hos jer lokalt, som du kunne have lyst til at forslå til deling her på hjemmesiden, så udfyld denne formular.

Andet arbejde

Ung Mosaik står også for at gøre en forskel via forskellige typer arbejde i ind- og udland. Her kan du se hvad i lokalforeningerne i Ung Mosaik kan blive en del af lokalt:

Royal Rangers er en kristen spejderorganisation, der arbejder målrettet mod opfyldelse af børns forskellige behov. Den blev startet som en drenge-organisation under pinsebevægelsen Assemblies of God. Siden har ideen spredt sig ud over denne kirkeretning, til mange kirker i mange lande. I Danmark er arbejdet for drenge og piger samlet under et.

Hvad laver man til Royal Rangers? Her lærer børnene om friluftsliv, førstehjælp, samarbejde, binde knob og meget mere. Der kan tages diverse mærker, hvor man f.eks. lærer at bruge en kniv, økse og sav korrekt. Naturoplevelser til patrulje aftner og lejre i Danmark og udlandet.

Ønsker du at høre mere eller blive en del af dette eller hvordan man starter en Royal Rangers gruppe, så kontakt landskontoret.

Beyond er et samarbejde mellem IAS og Ung Mosaik. Her arbejder vi under DUF’s Internationale Pulje for at engagere unge i Danmark med at gøre en forskel via udviklingsprojekter rundt omkring i verden. Læs mere om Beyonds projekter i Libanon og Kenya her og følg dem på instagram.

Ønsker du at høre mere eller blive en del af dette så kontakt landskontoret.

 

Du kan også høre spændende fortællinger fra Beyond Libanon der har udgivet en spændende podcast med fortællinger fra Libanons Unge hvor du kommer helt tæt på de unge, der lige nu lever midt i det kriseramte Libanon. 

Beyond

Uddannelser og kurser

bottom of page