top of page

søn. 05. maj

|

Royal Albert Hall - London

IA - Alphas lederskabskonference 2024

Vi har sikret 20 pladser til Alphas lederskabskonference 2024 Se nogle af sidste års talere her blandt andre Bear Grylls: https://www.leadershipconference.org.uk/watch Læs mere om konferencen her: https://www.leadershipconference.org.uk/home-2

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
IA - Alphas lederskabskonference 2024
IA - Alphas lederskabskonference 2024

Tid og sted

05. maj 2024, 15.00 – 08. maj 2024, 18.00

Royal Albert Hall - London, Kensington Gore, South Kensington, London SW7 2AP, Storbritannien

Om eventet

Bemærk:

Pris: 6500 kr (Dette er ikke inklusiv mad og andre valgfrie oplevelse i løbet af turen)

Dato: 5.5-8.5 2023

Sidste tilmelding: 1.4.2024

Ung Mosaik invitere til en spændende og lærerig rejse til Alphas lederskabskonference. Det er en årligt tilbagevendende konference som er arrangeret af Holy Trinity Brompton.

Konferencen sker i Royal Albert Hall og er en fantastisk samling af kristne ledere fra hele verden med ~20 forskellige kirkesamfund og ~70 nationaliteter repræsenteret i både deltagere og mange forskellige talere.

Se nogle af sidste års talere her blandt andre Bear Grylls: https://www.leadershipconference.org.uk/watch  HTB er en del af den anglikanske kirke, hvilke er den britiske form for Folkekirken. Konferencen er en af de mest anerkendte kristne konferencer i Europa, og folk kommer fra hele verden for at deltage i den. Konferencen er grundlagt af Nicky Gumbel som også er faderen til Alpha-kurserne som har gået deres sejrsgang over hele verden. Alpha-kurset er et introduktionskursus til kristendommen.   Læs mere her: https://www.leadershipconference.org.uk/  Betaling forgår som normalt via lokalforeningernes rejsepulje. (Disse har jeres foreningsleder modtaget i januar måned).

  • Lokalforeningen indbetaler efter tilmelding et depositum, svarende til rejsens omkostning for det antal rejsende, de sender afsted. Dette depositum refunderes til lokalforeningen primo december samme år.

For at kunne deltage i rejsen er det krav at man:

  1. har aftalt med sin lokalforeningsleder at man må tilmelde sig rejsen
  2. er medlem af Ung Mosaik og har betalt kontingent lokalt i 2024
  3. har gyldigt pas
  4. har fået bekræftet hos sin lokalforeningsleder at man må bruge en af foreningens pladser
  5. selv er klar på at søge esta til rejsen: https://um.dk/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/usa

Er du under 18 år, så skal vi have dine forældres tilladelse til at du deltagere.   Det praktiske:

  • Rejsen starter og slutter fra enten Billund eller Københavns Lufthavn (transport til og fra denne adresse er for egen regning)
  • måltider er ikke inklusivt i prisen. Ej heller andre oplevelser/ture undervejs som er valgfrie.
  • Vi sover på Wombat's city hostel på sovesale. Vi har alle sovepladser på sovesalene, så man vil kun komme til at sove med andre deltagere på rejsen.
  • Transport sker via billeje til og fra lufthavnen samt til og fra hotellet til konference og til besøg til en lokal kirke.

Du er først tilmeldt, når du har modtaget en e-mail med bekræftelse på at du er tilmeldt fra Landskontoret og herefter er tilmeldingen bindende.  Du er selv ansvarlig for at de oplysninger du taster i formularen er korrekte, da vi bruger dem til at bestille billetter med.   Er du under 18 år, så skal vi have dine forældres tilladelse til at du deltagere.   Du er tilmeldt, når du modtager en bekræftelse fra Landskontoret og derefter er tilmeldingen bindende.

Del dette event

bottom of page